GOLDEN SØRENGA

Kombinasjon av indisk mat, biff & Burgere

Vi mennesker er forskjellige også når det gjelder hva vi ønsker å spise. Hvor ofte er det ikke – når vi skal ut og spise at vi ikke helt klarer å bestemme oss for hva og hvor vi vil spise?  Med denne tanken i bakhode ønsket vi å tilby våre gjester en mulighet til å velge ulike retter fra menyen.

Hos oss har du nettopp denne muligheten –  å velge ulike type retter fra menyen. Noen liker indisk og da har vi tatt for oss de mest populære rettene etter vår mening på menyen,  mens noen andre kanskje ønsker seg en god biff eller en smaksrik burger. Alt dette er mulig hos oss!

Denne kombinasjon av indiske retter, biff og burgere er en unik sammensetning som vi mener vil gi gjestene en stor frihet til å kunne velge. Og vi håper det vil falle i smak hos alle.

Vi ønsker deg velkommen til oss på Sørenga & VEL BEKOMME!

SERVICE & KVALITET

I likehet med alle andre så er vi ekstremt opptatt av service og kvalitet. Det er helt avgjørende i alle bransjer. Vi gjør vårt ytterste for å gi deg en god opplevelse både når det gjelder mat og vennligheten/servicen.

Vi satser på kvalitets råvarer. Ingenting varmes i mikro hos oss – rettene blir laget der og da.

Sist, men ikke minst – Ingenting er hyggeligere enn å kunne ta seg en hyggelig prat med gjestene. Det gjør godt for begge parter.